Marma

Het is ons geboorterecht om gezond te zijn

Sri Sri Ravi Shankar Oprichter Art of Living

Wat is Marma?

In ons lichaam zitten Marma punten of te wel energie punten. Als we moe zijn, stress hebben of onze gezondheid laat te wensen over, dan betekent dat, dat er blokkades zitten in die punten en de energie niet meer optimaal stroomt.

Door middel van zeer zachte aanraking van die punten gaat de energie weer stromen en voel je je na afloop een stuk meer ontspannen. Het lijkt op acupressuur alleen dan nog zachter. En alles met kleren aan.

Lees meer

Marmabehandeling

De behandeling is altijd hetzelfde, het resultaat is altijd verrassend en positief anders.

Ontspanning is er altijd, soms komen er emoties los, soms krijg je inzichten. Het is een behandeling op 4 niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Je ligt op een massage tafel met kleren aan en de behandeling zelf duurt ongeveer 50 minuten. Van te voren leg ik uit hoe het werkt en na afloop drinken we, min of meer in stilte tenzij je heel graag iets kwijt wil, een kopje thee. Reken dus op 1,5 uur van je tijd.

De bijdrage is 65 euro, de eerste behandeling ter kennismaking is 50 euro, een 5 strippenkaart is 250 euro en een cadeau kaart is ook 50 euro.

Testimonials

  • De Marma behandeling was voor mij een APK voor lichaam, ziel en geest, zo heerlijk en zo intens.

    José uit Amsterdam
  • Wat een intens ontspannen gevoel had ik na de Marma behandeling en het hield wel een paar dagen aan. Ik dacht 'dit gun ik iedereen' en ben toen de opleiding tot Marma therapeut gaan doen.

    Elisabeth uit Lochem
  • Voor het eerst kon ik na de Marma behandeling mijn verhaal aan iemand kwijt zonder te hoeven huilen. Heel bijzonder hoe ontspannend deze behandeling werkt, ook op emotioneel niveau.

    Lotte uit Haarlem
Lees meer ervaringen

Heb je een vraag?

Wil je graag meer weten over Pranic Healing? Schroom niet om contact met me op te nemen op jouw favoriete manier, mailen, appen of bellen.

06 165 195 33 lissevens@gmail.com
Marma