Pranic Healing

Het lichaam doet er alles aan om gezond te zijn

Natuurwet

Alles is energie

Door onze eigen energie te verhogen, kunnen we ons prettiger gaan voelen.

Dat kan op allerlei manieren bijv. door de adem, door bewegen, door de natuur in te gaan, door de juiste voeding, door naar mooie muziek te luisteren, door een goed gesprek, door mediteren etc..

Het kan ook door Pranic Healing en het is verbazingwekkend wat deze techniek  allemaal kan bewerkstelligen.

Lees meer

Wat is Pranic Healing?

Wat zijn Chakra’s?

Chakra’s zijn energie-verdeelcentra die in ons lichaam zitten en die onze organen en alle delen van ons lichaam energie geven, ondersteunen en in principe gezond houden, mits ze genoeg zuivere en gebalanceerde energie ontvangen.

Pranic Healing gaat uit van twee principes:

  • alles is energie en afstand en tijd bestaan niet als je het spiritueel bekijkt. We zijn allemaal met elkaar verbonden via het aura van de aarde (ja die heeft ook een aura)!
  • het krachtige zelfherstellende vermogen van het lichaam. In feite doe je het allemaal zelf, ik maak op afstand (dichtbij of ver weg) je aura en je chakra’s schoon en geef ze energie waarna jouw zelfherstellende vermogen weer sterker wordt.                                                                                                                 Pranic Healing heeft mij prachtige technieken gegeven om ieders gezondheid, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau krachtig te kunnen ondersteunen, met grote dank aan Isabel Sips, www.isabelsips.nl , mijn teacher in dit vak.

Het is verbazingwekkend hoe krachtig het kan werken. Rugpijn of gebrek aan zelfvertrouwen, hoofdpijn en verslavingen, oogproblemen of te veel stress, hooikoorts en depressie, eigenlijk is er heel veel mogelijk, afhankelijk van de gevoeligheid van mensen. Soms denken mensen als ze heel gevoelig tot overgevoelig zijn, dat het komt door een specifieke kwaliteit van het lichaam. Waarschijnlijker is dan dat het aura van die persoon niet goed functioneert, dat er gaten in het aura zitten. Ons aura is namelijk bedoeld om negatieve effecten van buitenaf ook buiten te houden. Zitten er gaten in het aura dan kunnen er dus negatieve invloeden van buitenaf, binnen komen.

Pranic Healing is een wonderbaarlijke en simpele techniek om ieders aura weer te herstellen en gezond te maken.

En geeft een stevige ondersteuning van ons totale welbevinden. Het werkt even effectief op afstand als dichtbij heb ik al vaak ervaren. Het wonder van de natuurwet  ‘alles is energie en we zijn allemaal met elkaar verbonden’ blijkt hier weer eens uit.

Daarom is het ook zo belangrijk om geen negatieve gedachten het universum in te sturen, want dat is vervuilende energie in dat universum. ‘Vrede in de wereld begint bij vrede in onszelf’ is zo waar. En ook als het even tegenzit in ons leven, kijk wat voor positiefs je daar uit kunt halen. En omarm jezelf altijd.

Pranic Healing Behandelingen

  • Ik behandel je in mijn praktijk door met mijn handen jouw energie schoon te maken en vitaliserende energie toe te voegen aan de chakra’s die dat nodig hebben, waardoor je je weer gezonder en vitaler gaat voelen. Alles gewoon met kleren aan en ik raak je niet aan.
  • Ook is behandeling op afstand mogelijk, al geef ik er de voorkeur aan om in ieder geval de eerste behandeling ‘life’ te doen.
  • Soms is 1 behandeling genoeg, vaker meerdere, afhankelijk van de staat van je gezondheid.
  • Altijd is er eerst een intake gesprek, dat kan telefonisch.
  • Je bijdrage is hetzelfde als bij een Marma behandeling, zodat je kunt afwisselen tussen die twee behandelingen. Ze versterken elkaar ook.
  • De eerste behandeling is 50 euro, een volgende behandeling 65 en als je besluit om voor vijf behandelingen te gaan, kun je een strippenkaart aanschaffen en dan betaal je voor vijf behandelingen 250, dus ook weer 50 euro per behandeling.
Lees ervaringen

Heb je een vraag?

Wil je graag meer weten over Pranic Healing? Schroom niet om contact met me op te nemen op jouw favoriete manier, mailen, appen of bellen.

06 165 195 33 lissevens@gmail.com
Pranic Healing