Voeding

‘Ons voedsel zou ons medicijn moeten zijn en ons beste medicijn is ons voedsel’

Hippocrates

Het belang van voeding

Het belang van voeding is immens groot, veel groter dan we ons kunnen voorstellen. Met voeding kunnen we onszelf voor een heel groot deel ook genezen en in ieder geval onze gezondheid en vitaliteit krachtig ondersteunen.

Met behulp van de tips van Medical Medium, www.medicalmedium.com, leer ik je wat je het beste kunt doen om je eigen welbevinden in vele opzichten te verbeteren.

Ook beveelt hij selderie sap aan als ongelooflijk krachtig medicijn, wat op vele gebieden zeer heilzaam werkt. Elke ochtend op je nuchtere maag zo’n halve liter, wel rustig opbouwen, doet wonderen, zoals ik zelf al heb mogen ervaren.

Wat heel belangrijk is, is dat je steeds goed blijft voelen, hoeveel selderie sap goed voor jou is. Dit sapje is eigenlijk het beste in de zomer, omdat selderie sap verkoelend is. Krijg je het meer koud dan normaal of krijg je diarree, dan moet je beslist minder gebruiken of even helemaal stoppen. Het is zeer verschillend van persoon tot persoon en de Ayurvedische principes werken uiteraard altijd door.

Lees meer

Tips voor Vitaliteit

Daarnaast krijg je simpele tips uit de Ayurveda, zodat je een mooi pakket mee krijgt om weer heel goed voor je eigen gezondheid en vitaliteit te kunnen zorgen.

Ook reik ik je bewegingstips aan, evenals adem-, meditatie- en Yogatips en aan wat voor tips je ook maar behoefte hebt, binnen het kader van mijn mogelijkheden.

De mens is wat hij eet

Lucretius

Heb je een vraag?

Wil je graag meer weten over voedingtips? Schroom niet om contact met me op te nemen op jouw favoriete manier, mailen, appen of bellen.

06 165 195 33 lissevens@gmail.com
Voeding