Yoga, ademtechnieken en meditatie

Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plaats waar je leeft

Sri Sri Yoga

Al vele jaren geef ik Sri Sri Yoga, de Yoga met een glimlach waardoor je nooit te veel je best doet.

Daarnaast geef ik als vrijwilliger al een hele tijd ademcursussen namens de wereldwijde organisatie Art of Living. Door de adem krijgen we veel meer energie, wordt ons hoofd rustiger en verdwijnen veel afvalstoffen. Je wordt enthousiaster, blijer, creatiever en vrediger en samen met mediteren levert het ongelooflijk veel op.

Lees meer

Technieken

De ademtechnieken van Art of Living, o.a. de Sudarshan Kriya, plus de Sahaj Samadhi meditatie techniek zijn moeiteloos en werkelijk ‘life changing’.

Je wordt meer gefocust, alerter en al je zintuigen gaan beter werken.

De Sri Sri Yoga is een zeer zachte vorm van Hatha Yoga en je doet de oefeningen altijd in combinatie met de ademhaling, waar ik je voortdurend aan herinner. Alle oefeningen doe je met een glimlach, waardoor je nooit te veel je best doet, en met 100% aandacht (waar ik je ook vaak aan herinner) en aan het eind doen we een heerlijke ontspanning en delen we mooie Vedische kennis.

De Sri Sri Yoga die ik geef, is haast een meditatieve Yoga. We bewegen rustig, voelen elke oefening na en we ondersteunen alles met veel ademen.

Yoga betekent eenheid van lichaam, ziel en geest en veel deelnemers ervaren ook echt enorme rust na de les. Sommigen zeggen  ‘ik doe regelmatig Yoga elders en elke keer als ik bij jou de Yoga doe, ervaar ik zoveel ontspanning’. Of ‘door al dat ademen wat we tijdens de Yoga doen, merk ik dat ik tijdens het wielrennen veel meer lucht heb’. Of ‘na de les werd ik bijna omver gefietst op straat en iedereen om me heen schrok enorm en ik bleef gewoon rustig’.

Iedereen kan hier aan mee doen, of je nu lenig bent of niet, of je last hebt van lichamelijke ongemakken of niet, of je nu oud bent of jong, dus kom ’n keertje op proef meedoen. Je kunt zelfs meedoen met behulp van een stoel of zittend op een stoel. Bevalt het niet, geen punt, dan kom je niet terug. Bevalt het wel, dan kom je wel terug. En ik houd van vrijheid, blijheid dus je doet mee wanneer het jou uitkomt!

Vrijdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur

Bijdrage 12,50 euro, strippenkaart van 10 lessen voor 100 euro en een proefles is 5 euro.

Voor de prachtige adem- en stilte cursussen verwijs ik je graag naar de website van Art of Living, www.artofliving.org

Ademcursus

Regelmatig geef ik zo’n heerlijke ‘life changing’ ademcursus. In een klein groepje van max 6 personen. In alle hectiek van het dagelijkse bestaan is het heerlijk om even echt iets helemaal voor jezelf te kunnen doen. ff Letterlijk op adem te komen! Vele cursisten van me zeggen na afloop…’jeetje had ik dit maar eerder geweten’. En vrede in de wereld begint bij vrede in onszelf, dus zo a-sociaal is t niet om even echt iets voor jezelf te kunnen doen!

Observe reality as it is and be with it! Not wanting to change it or not wanting it to be different from what it is, just being with reality as it is!

Boeddha

Heb je een vraag?

Wil je graag meer weten over Yoga, ademtechnieken en meditatie? Schroom niet om contact met me op te nemen op jouw favoriete manier, mailen, appen of bellen.

06 165 195 33 lissevens@gmail.com
Yoga, ademtechnieken en meditatie