Yoga, ademtechnieken en meditatie

Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plaats waar je leeft

Sri Sri Yoga

Al vele jaren geef ik Sri Sri Yoga, de Yoga met een glimlach waardoor je nooit te veel je best doet.

Daarnaast geef ik adem- en stilte-cursussen namens de wereldwijde organisatie Art of Living. Door de adem krijgen we veel meer energie, wordt ons hoofd rustiger en verdwijnen veel afvalstoffen. Je wordt enthousiaster, blijer, creatiever en vrediger en samen met mediteren levert het ongelooflijk veel op.

Lees meer

Technieken

De ademtechnieken van Art of Living, o.a. de Sudarshan Kriya, plus de Sahaj Samadhi meditatie techniek zijn moeiteloos en werkelijk ‘life changing’.

Je wordt meer gefocust, alerter en al je zintuigen gaan beter werken.

De Sri Sri Yoga is een zeer zachte vorm van Hatha Yoga en je doet de oefeningen altijd in combinatie met de ademhaling, waar ik je voortdurend aan herinner. Alle oefeningen doe je met een glimlach, waardoor je nooit te veel je best doet, en met 100% aandacht (waar ik je ook vaak aan herinner) en aan het eind doen we een heerlijke ontspanning en delen we mooie Vedische kennis.

Voor wie en wanneer?

Iedereen kan hier aan mee doen, of je nu lenig bent of niet, of je last hebt van lichamelijke ongemakken of niet, of je nu oud bent of jong.

Yoga gemengd, dus mannen en vrouwen

Donderdagavond van 20.00 tot 21.30

Voor vrouwen

Vrijdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur

Bijdrage 12,50 euro, strippenkaart van 10 lessen voor 100 euro en een proefles is 5 euro.

Voor de prachtige adem- en stilte cursussen verwijs ik je graag naar de website van Art of Living, www.artofliving.org

Ademcursus

Van 27 t/m 29 december 2022 geef ik zo’n heerlijke ‘life changing’ ademcursus in Heemstede. Drie middagen van 14.00 tot 18.00 uur ongeveer, in een klein groepje van max 6 personen, cursus is vol! Ná alle drukte rondom Kerst en vóór alle hectiek rondom Oud en Nieuw is het heerlijk om even echt iets helemaal voor jezelf te kunnen doen. ff Letterlijk op adem komen! Vele cursisten van me zeiden na afloop…jeetje had ik dit maar eerder geweten. En vrede in de wereld begint bij vrede in jezelf, dus zo a-sociaal is t niet om even echt iets voor jezelf te kunnen doen!

In het nieuwe jaar komt er zeker weer zo’n heerlijke ademcursus, dus houdt deze website en die van Art of Living in de gaten!

Observe reality as it is and be with it! Not wanting to change it or not wanting it to be different from what it is, just being with reality as it is!

Boeddha

Heb je een vraag?

Wil je graag meer weten over Yoga, ademtechnieken en meditatie? Schroom niet om contact met me op te nemen op jouw favoriete manier, mailen, appen of bellen.

06 165 195 33 lissevens@gmail.com
Yoga, ademtechnieken en meditatie