Over Lisette Sevens

‘Let your smile change the world, never let the world change your smile’

Sri Sri Ravi Shankar, founder van Art of Living

Vroeger

Als kind wist ik al intuïtief dat ik veel met genezen zou gaan doen.

Eerst was echter een topsport carrière aan de beurt wat heel veel plezier en medailles opleverde. Als slagroom op de taart mocht ik als aanvoerder van het Nederlands dames hockey team een gouden medaille in ontvangst nemen op de Olympische Spelen van Los Angeles in 1984.

Lees meer

En daarna….

Vervolgens was er een leerzame periode van bewustzijnsontwikkeling met hoogte- en dieptepunten. Mijn beste wake-up call was een bijna dood-ervaring, die overigens heerlijk was. Mijn hart stond 20 seconden stil…..Voor mij was dit het teken om nu weer mijn hart te gaan volgen, zoals ik deed tijdens mij hockeycarrière. Tijdens mijn huwelijk deed ik dat minder. Vanaf toen weer opnieuw!

Lang al ben ik bezig met het ondersteunen van gezondheid en vitaliteit op verschillende manieren, o.a. met homeopathie en quantum touch. Ik ben heel blij met de krachtige én simpele handvatten, Pranic Healing, Marma en voeding die ik mensen mag aanreiken.

Bovendien ben ik zeer gecharmeerd van het Montessori principe ‘ik geef jou een hengel zodat je zelf kunt gaan vissen.’  Dus waar mogelijk zal ik niet nalaten om je die ‘hengel’ te geven, zodat je zelfstandig weer verder kunt.

Testimonials

 • Riekje uit Heemstede belde me dat ze enorme uitslag en hevige jeuk had over haar hele lichaam. Een algehele Pranic Healing behandeling gaf haar meteen weer energie en als we meer energie hebben, kan het lichaam ook weer beter herstellen. Daarnaast kreeg ze een homeopathisch middel en tips om met Ayurvedische voeding ook bij te dragen. Uitslag is meestal Pitta (= vuur) uit balans en dan is het dus zaak om Pitta verlagende voeding te eten. Ze paste de tips voorbeeldig toe en binnen drie weken was de uitslag en de jeuk bijna helemaal verdwenen, sliep ze stukken beter en kon ze weer normaal functioneren.

  Totaal behandeling van uitslag
 • Wat een intens ontspannen gevoel had ik na de Marma behandeling en het hield wel een paar dagen aan. Ik dacht 'dit gun ik iedereen' en ben toen de opleiding tot Marma therapeut gaan doen.

  Elisabeth uit Lochem
 • Voor het eerst kon ik na de Marma behandeling mijn verhaal aan iemand kwijt zonder te hoeven huilen. Heel bijzonder hoe ontspannend deze behandeling werkt, ook op emotioneel niveau.

  Lotte uit Haarlem
 • Ik zat tegen migraine aan toen Lisette mij een Pranic Healing behandeling op afstand gaf. Binnen een uur was ik weer helemaal opgeknapt en kon ik mijn dochter nog mooie tips geven voor haar huiswerk

  Ansje uit Haarlem uit Haarlem
Bekijk meer ervaringen

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je meer weten over mij? Schroom niet om contact met me op te nemen op jouw favoriete manier, mailen, appen of bellen.

06 165 195 33 lissevens@gmail.com
Over Lisette Sevens