Zoeken
  • Lisette

Mediteren is door iedereen te leren!

Steeds meer mensen beseffen hoe belangrijk het is om te (gaan) mediteren. In deze tijd van talloze indrukken, hectiek, burn out, stress, druk...druk..druk is het belangrijk dat onze geest kalm blijft, wat er ook gebeurt.


Mediteren is niet iets zwaars, ernstigs of moeilijks. Begin met te denken: ik hoef niks te bereiken, ik doe gewoon even niks en ik ben even niks. Hierbij alvast wat tips hoe je zelf aan de slag kunt, op een simpele manier: * ga ontspannen zitten met je rug recht, sluit je ogen en ga op je ademhaling letten, in...en...uit...


Dwalen je gedachten af? Geen nood, zodra je het in de gaten hebt, ga je weer terug naar je ademhaling. Observeer alles wat er langs komt en laat het er zijn, verzet je er niet tegen, omarm het.


Doe dit een paar minuten en voer het langzaam op. Kriegelig, ongeduldig, gedachten als 'ik moet dit klusje nog ff afmaken', observeer ze....doe er vooral niks mee.

“Laat je niet beïnvloeden door de onrust om je heen, maar beïnvloed deze met je eigen stilte.’

Gedachten zijn als wolkjes aan de hemel, ga er vooral niet aan hangen.


Daarnaast kun je op je mobiel de Sattva-app downloaden met flink wat gratis meditaties, in 't Engels. En klik deze meditatie aan: Transforming Emotions - Guided Meditation - Sri Sri Ravi ... om alvast in de sfeer te komen.


Mediteren geeft helderheid, focus, rust in de geest, je intelligentie die wat onder het stof ligt, wordt afgestoft, je wordt dus slimmer, je voelt meer ontspanning. Je (sport)prestaties worden moeiteloos beter. En mediteren doe je niet alleen voor jezelf, je draagt ook bij aan vredige impulsen in het grote bewustzijnsveld, waarmee we allemaal verbonden zijn…

0 keer bekeken

Pranic Healing maakt gebruik van de natuurwet dat alles energie is.

En dat we allemaal een krachtig zelfherstellend vermogen hebben (let maar eens op hoe snel wondjes vaak geheeld zijn) en als we gezond en fit zijn, hebben we ook veel levensenergie.

Als er ergens blokkades zijn in die energie, ontstaan er pijntjes en meer of minder ernstige ziektes.

We zijn allemaal omringt door een energieveld, ook wel Aura genoemd en we hebben allemaal energie-centra in ons lichaam, ook wel chakra's genaamd.

Blokkades ontstaan eerst in dit energieveld, voordat ze zich openbaren in ons lichaam.

We kunnen dus dit energieveld, of aura, en de chakra's schoonmaken en voorzien van nieuwe energie.

Dat is het basis principe van Pranic Healing.

Door middel van bepaalde technieken kan ik jouw energieveld (Aura en Chakra's) schoonmaken en vitaliseren met nieuwe energie waardoor je je weer fitter en gezonder gaat voelen.

Op deze manier kun je ook ziektes voorkomen.

Als je er op tijd bij bent, of 'onderhoud' pleegt in het schoonmaken van je energieveld, blijf je gezond en fit.

Op deze manier zijn er veel ziektes te helen, snel of minder snel, afhankelijk van de aard van de ziekte en hoe lang dit al in je systeem zit.

Ook op afstand (want alles is energie) kan ik mensen helen.

kijk voor meer info over Pranic Healing op www.pranichealing.com

Wil je hier meer van weten, over hoe ik behandel en wat zoal de mogelijkheden zijn, bel of mail me.

06 165 195 33 of lissevens@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon