Quantum Touch Behandeling

Quantum Touch is een simpele, natuurlijke en zeer effectieve geneesmethode. Door middel van zachte aanraking met de handen, door de kleren heen, in combinatie met de adem, wordt het zelf genezende vermogen van het lichaam enorm versterkt.

 

Quantum Touch werkt op alles wat niet in balans is zoals pijnlijke gewrichten, knieën, rugafwijkingen, allergieën, ontstekingen, geblokkeerde en dieper liggende emoties, vermoeidheid, stress, pijn, kneuzingen, hersenschudding, pijnlijke spieren, slapeloosheid en allerlei grote en kleine ongemakken.

 

Ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau wordt dát aangeraakt wat geheeld mag worden. Door middel van speciale adem- en lichaamsconcentratie technieken, breng ik de energie op een zodanig niveau dat een lichte aanraking al voldoende is om correcties te bewerkstelligen.  

 

De energie op de te behandelen plek gaat door lichte aanraking meetrillen. Het is een resonantie op sub-atomair (quantum) niveau. Alle healing is uiteindelijk zelf-healing en dus transformatie.  

 

Quantum Touch is ook zeer geschikt voor kinderen omdat het simpel en natuurlijk is en zeer snel werkt.  

Kosten behandeling:

 

  • 30 euro voor een half uur

  • 50 euro voor een uur

 

Je leert meteen de meest simpele principes zodat je ook jezelf kunt genezen, al werkt de heling krachtiger als een ander het doet. Wil je meer weten of een afspraak maken?  Vul dan onderstaand formulier in of bel gerust met 06 165 195 33 of mail naar lissevens@gmail.com 

Vraag nu een behandeling of meer informatie aan
Maak eventueel een keuze wat je wilt aanvragen:
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon