Sri Sri Yoga Lessen

Sri Sri Yoga is tamelijk nieuw in Nederland en een zeer krachtige, lichte en speelse Yoga vorm die het beste uit een aantal yogavormen bundelt.

 

Een van de belangrijkste oefeningen is om alles met een glimlach te doen, dan weet je zeker dat je niet teveel je best doet!

 

Sri Sri Yoga is heel totaal: naast een combinatie van zowel zachte als krachtige yoga houdingen, die je lichaam en geest een ervaring van ontspanning en welbevinden geven, is er veel aandacht voor simpele en effectieve ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, meditaties en Vedische levenswijsheid, die geest en ziel diep voeden.

 

Yoga betekent eenheid en de bedoeling van Yoga is dat je nog meer één wordt naar lichaam, ziel en geest.  
 

Het gaat om moeiteloze inspanning en genieten van én lol hebben ín iedere beweging met een ontspannen geest. En het onvermijdelijke gevolg? Je wordt steeds rustiger in je hoofd, allerlei onderdelen in je lichaam (organen, spieren, bindweefsel, gewrichten, klieren) gaan steeds beter werken en je wordt steeds soepeler en leniger.

Sri Sri Yoga lessen zijn in complex Spaarneborgh, Offenbachlaan 81, Heemstede

Bijna elke vrijdag van 09.30 - 11.00 uur 

 

  • Losse les: 12 euro

  • Strippenkaart: 10 lessen voor 100 euro 

  • Proefles 5 euro  

Data 

Kijk hieronder welke data niet:

27 december   

 

Nieuw! Vanaf nu ook speciale Sri Sri Yoga lessen voor mannen, i.p. elke donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur ook aan de Offenbachlaan 81 in Heemstede.

26 december niet

Vraag nu een les of meer informatie aan
Maak eventueel een keuze wat je wilt aanvragen:
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon