Testimonials

Pranic Healing

Ik zat tegen migraine aan toen Lisette mij een Pranic Healing behandeling op afstand gaf. Binnen een uur was ik weer helemaal opgeknapt en kon ik mijn dochter nog mooie tips geven voor haar huiswerk

Ansje uit Haarlem uit Haarlem

Ik was weer eens finaal door mijn rug gegaan, met name mijn onderrug was totaal stijf en ik kon weinig kanten op. Tijdens de tweede afstandsbehandeling lag ik heerlijk op de bank en viel in slaap. Toen ik wakker werd, voelde ik géén pijn meer, wat fijn!  

Vera uit Santpoort

Door de drukte rond alle feestdagen en mijn twee kleine kinderen was ik moe en neigde ik weer richting depressie. Gebrek aan zelfvertrouwen en veel zelfverwijt staken weer de kop op. Een behandeling van Lisette (op afstand) heeft me het zetje gegeven om uit die spiraal te komen en weer wakker te worden. Heel mooi om te ervaren hoe krachtig deze behandeling werkte.

Jansje uit Haarlem

Heel opmerkelijk, ik heb sinds de healing amper meer last gehad van hooikoorts. Echt bijzonder want ik heb al van alles geprobeerd om er vanaf te komen. Heb ook meer energie en ben onder de indruk wat Pranic Healing op afstand allemaal doet.

Ellen uit Amsterdam

Marma

De Marma behandeling was voor mij een APK voor lichaam, ziel en geest, zo heerlijk en zo intens.

José uit Amsterdam

Wat een intens ontspannen gevoel had ik na de Marma behandeling en het hield wel een paar dagen aan. Ik dacht 'dit gun ik iedereen' en ben toen de opleiding tot Marma therapeut gaan doen.

Elisabeth uit Lochem

Voor het eerst kon ik na de Marma behandeling mijn verhaal aan iemand kwijt zonder te hoeven huilen. Heel bijzonder hoe ontspannend deze behandeling werkt, ook op emotioneel niveau.

Lotte uit Haarlem

Heb je een vraag?

Mag ik jou binnenkort je eigen hengel voor vitaliteit uitreiken? Schroom niet om contact met me op te nemen op jouw favoriete manier, mailen, appen of bellen.

06 165 195 33 lissevens@gmail.com
Testimonials